Swinging London.

hej bloggen och de trevliga läsare som faktiskt kommenterade förra inlägget. Haha. Jag älskar det! Vill ni att jag ska svara här? Är det någon idé att jag gör det? Jaja, berätta hur ni vill ha det!
Nu har jag iaf varit på semster och är tillbaka i Sverige. Iof så åker jag bort på Fredag morgon igen. Släkten uppe i sthlmsområdet. Ska träffa både blodssläkt och systern. Jag gissar att det kommer bli en hel del skämt om fläktar!
Haha.
Vad har jag då gjort? Ja.. Vart ska man börja?
Jag har suttit mycket i bil, vi har åkt genom monsunregn (ja det är okej att börja nynna på Durch den Monsun nu), köpt mycket franska tidningar, shoppat upp ungefär 5000 kronor, sett vaxdockor, kollat MYCKET på viva (älskart!), jag har nästan börjar gilla kaffe, älskar höga byxor och allt som är turkost. Där har ni det! Jag inser att det inte är allt, men lite iaf. Jag tänkte att ni kunde få en snabb uppdatering såhär mitt i natten. Jag hoppas ni gillar det. Imorgon tänkte jag åka in till staden för att träffa Amanda. Hon saknar mig. Åååh all denna kärlek som man får när man varit borta. Det är mysigt. Man känner sig lustigt uppskattad och älskad. Borde kanske semestra oftare? Jag undrar varför det är just när man försvinner som man får en massa kärlek? Jag skulle bli lika glad över lite vardagskälek. Om ni saknar mig säg det, om ni tycker jag har snygga kläder, säg det. Jag ÄLSKAR (till skillnad från min syster) komplimanger! Hmm.. Nu kom jag in på något jag inte inte ens tänkt skriva om från början. Jag har så mycket jag vill skriva här. Hmm.. Jag borde sitta en hel dag i slutet av lovet och bara spamma med en massa inlägg helt enkelt. Haha. Hur jobbigt hade inte det varit?
Okej. Nu är det dags att skriva det jag tänkt från början, för under semstern kom jag även på vad jag ska göra med mitt liv. Som de flesta vet ska jag bli artist. Men eftersom banderbjudanden inte verkar ligga i en hög här hemma i hallen och vänta på mig och det faktiskt inte är jätte lång tid kvar tills jag går ut gymnasiet och då finns det ingen skola kvar att skylla på så tycker jag och mina föräldrar att det är dags att göra lite "riktiga" planer om man nu kan kalla dom det? Ni skulle bara veta vad detta skrämmer mig. Jag vill inte växa upp. Att leva utan skatt och med månadspeng funkar utmärkt för min del tack! Ansvar har aldrig varit min grej. Jag är en obotlig drömmare och har alltid varit.
Okej, nu svävade jag iväg igen. Så nu tänker jag bara skriva ner planen helt enkelt. Efter gymnasiet flyttar jag till Tyskland (antagligen Berlin) för att plugga tyska och hålla på med musiken. Att slå igenom i Tyskland vill jag mer än något annat land. Jag älskar den tyska musikkulturen. Den är så avstängd från resten av världen. De har sina program, galor och tidningar på ett helt annat sätt än vi här i Sverige. Vi är för kära i USA och hitlistorna här är nästan identiska med de på andra sidan atlanten. Nej. Tacka vet jag Tyskland! Jag älskar detta land trots deras korvar. Det ska bli ett nöje att få flytta dit. Roomie sökes!

Måndag eew..

Hej kära blogg! Ja, det är ju lika bra jag skriver det, för det finns ingen mening att skriva hej kära läsare när inte en jävel läser, eller hur kära blogg?
Jaja. Jag sitter här uppe i lysekilet, okej det är inte sant, jag jobbar i lysekil men bor hos min mormor i Grundsund, så ja, i stand corrected, jag sitter här uppe i Grundsund.
Imorgon ska vi på någon marknad i Ed (ja det heter så). Det ligger i Dalsland och det ska tydligen finnas mycket tyskar där. På med TH tröjan då also? Haha. Finns inget roligare än att trycka TH i tyskars ansikte. Fast något säger mig att de älgkåta gubbarna med mage och matchande mustasch inte blir så provocerade av en brud med Tokio Hotel på tröjan. Njaaa? Men vem vet va?
För övrigt så har jag sån där jobbig ångest över min kropp igen. Jag vågar inte gå upp på vågen för jag bara vet att jag har gått upp i vikt. Det bara känns så. Så jag har börjat med min nya diet. Glassdieten! Även fast jag faktiskt bröt den igår så tänker jag berätta vad den går ut på! Man får bara äta glass! Eller ja, also när det kommer till onyttiga saker dvs. Jag kan faktiskt klara mig utan kakor, bullar, godis och allt annat om jag får äta glass. Så är det. Så bara glass högst en gång om dagen, så låter det! Iof så ska jag kanske inte snacka, när man sitter där på stolen i lysekil och väntar på att det ska komma någon och fråga "Hur mycket kostar lotterna?" (när det redan står på sidan. LÄS FOLKS!) så ser man en hel del folk. Och det värsta jag vet är när det kommer fram tjocka, okej, nej feta familjer med sina barn och ska köpa lotter, dom behöver fan inte två kilo choklad. Okej, visst ni kanske tycker jag är helt sjuk i huvudet som inte vill sälja lotter till överviktiga så jag känner att detta behöver en förklaring. För det första så nekar jag dem inte att köpa lotterna, utan behandlar dem precis som alla andra, för det andra så får vuxna människor vara hur tjocka de vill, men det som gör mig så himla arg är när de inte tar sitt ansvar och låter sina barn bli feta! För ja, det är en förälders ansvar att inte låta sitt barn bli överviktigt. Anledningen är att om du som litet barn inte kan springa omkring med dina kompisar som väger hälften så mycket, hur kul är det då? Man hamnar utanför och drar sig automtatiskt undan och detta kan leda till att man hamnar framför TV:n hemma och mamma håller chipsen rullande, vilket gör dig ännu fetare och dina ända kompisar är just chipsen som mamma langar fram. En annan grej är att om man sen har vuxit och blir lite äldre så kommer du antagligen att bli utstött eller smått mobbad av dina klasskamrater för att du är överviktig, vilket då är föräldrarnas fel för att de inte gett dig rät kost. Kul. Dessutom blir det inte alls lika kul att köpa kläder eller alls hålla på med sitt utséede. Och kom inte och säg att det är för att det finns för litet utbud. Det finns en anledning till att kläderna är en viss storlek. Att väga för mycket eller för lite är helt enkelt inte bra för en människa. En frisk och hälsosam människa ska komma i en storlek 32-42 utan problem. Nej, om du flyttar hemifrån, sätter dig framför TV:n och äter dig stor som ett hus får du skylla dig själv, men det finns många fall där föräldrarna bär ansvaret för att barnen ser ut som de gör, jag vet att det finns sjukdomar som gör folk tjocka, men inte i de flesta fall vilket gör mig arg. Sluta köpa lotter av mig om du är tjock!

RSS 2.0