meine Welt bricht grad' zusammen.

idag var en rätt så fail dag måste jag säga. Det är verkligen så sjukt att det är snö nu, also denna veckan och kanske nästa av alla veckor som den kunde komma på. Är det inte sjukt ironiskt egentligen. Jag vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta, så förut idag gjorde jag båda samtidigt. Två flugor i en smäll?
Nej men om man ska tro på vädret ska det bli lite bättre mot slutet av veckan och jag åker ju på Tisdag så jag hoppas att våren säger tittut igen tills dess. Vi kan väl iaf få tio plusgrader eller nått?

imorgon ska jag vara med Karin och låna sovsäck + liggunderlag. Jag vill inte ens tänka på det om jag ska vara ärlig. Haha. Jag försöker att tänka det som att hovet inte finns längre för jag inbillar mig att jag inte kommer bli lika besviken om det blir inställt då. Men jag vet att jag kommer gå sönder lite smått om det nu händer. Kajsa sa att hon känner på sig att det skulle bli av. Jag hoppas det. Jag hoppas Bill blir frisk till den 28:e mars. Heja heja!

Vi planerar för övrigt Paris som fan just nu. Jag vill verkligen att det ska bli av. Haha. Dessutom kollade jag på Parc des Princes hemsida idag. Bruce Springsteen ska spela där också. Tokio hotel, min hjältar delar arena med min Pappas hjälte. Jag tyckte det kändes komiskt bara, att de ska stå på samma scen. Det är verkligen skillnad på erfarenhet. jag är stolt och detta gör bara att jag vill gå ännu mera! Dessutom finns det en chans att My och Lottie också ska dit. Mums! Vi ska piska folk med våra hår om de försöker mucka. Kapoow!

På Onsdag ska jag till Lotta och jag måste fixa en present. Haha. Kanske får ta och åka in till stan med Julia imorgon ändå. Jag vill ju inte att min vän inte ska känna sig uppskattad vafan! Jag gillar Lotta hon är bra. Väldigt.
Dessutom la hon upp en bild på min drömjacka. Synd att den kostar 1900. Palla. det är verkligen en som är aslik den Bill hade på goldene kamera galan! Och folk som känner mig vet hur mycket jag tjatade om den jävla jackan! Langa hit den! eller 1900 spänn. Bitte? Naja. Jag borde intsallera min webcam och gå loss på stickam, men det blir ju aldrig av. palla. Nu ska jag prata med folk på MSN och sluta skriva.

10 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*


Där är jackan! *peka på Bill*

image8

Ich glaub' an dich.

Bill är inte frisk. Jag börjar som alla andra att bli orolig och undrar om 3/4 blir av. Men den lilla notis som var med i bild är inget jag tänker lita på om jag ska vara ärlig. Bild är ju typ som Tysklands se och hör, och ofta de alltid skriver hela sanningen, det är tidngingar byggda på rykten vafan. Jag vill vara positiv, för jag vill att det ska bl just 030408. Det är så det ska vara och har varit så länge, jag vill verkligen. Klart att de kommer hit nån gång ändå, det tvivlar jag inte på, men det hade varit så bra om det bara blev som det var tänkt. Snälla? Men ja, jag vill såklart att Bill ska vara 100% frisk innan han ställer sig på scen, men det med permanenta skador? Please? Det tror jag verkligen inte på. För att det ska hända så måste man sjunga när man är riktigt sjuk. Så nej du, det tror jag inte en sekund på. Jag tror att de måste ge honom några dagar då han är frisk i kroppen, men de måste vara helt säkra på att hans röst inte ens har en liten skada, för så är det om man är sångare till yrket. Du måste alltid vara 100%. Han måste vara tillbaka till nästa konsert. Jag vill tro det. Verkligen.
Om Stockholm nu skulle bli inställt så verkar det iallafall som att jag bar en plan B om ni fattar?
Parc des Princes ser ut att bli av för min del och jag är så sjukligt glad. Seriöst, den arenan! Att få chansen att uppleva det med bandet och några av mina bästa vänner blir underbart! Bästa midsommaren hitills. Lätt! Bättre än grundsund. Kill me please ungefär. Men att få vara i Paris och på TH konsert, utan föräldrar. Mumma!
Nu sitter vi här och äter simmifreddo (hur fan det stavas. Men man säger det så. haha) Och har satt på en morden i midsomer DVD. Min familj är väldigt mysig ibland. och jag hoppas det slutar snöa och allt går bra nu för annars så går allt i lås som skulle kunna gå i lås för min del. Men ja.

11 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*

Dein Bild ist sicher.

Så var det påskafton. Horah horah! (haha)
idag var jag i stan med kussen Alex. Vi drog omkring och gjorde lite saker som skulle göras och han klippte sig. Det blev en gunshotwound. Haha. Jag fick köpt hår (yes!), en klänning och TH boken. Jag blir alltid så sjukt sentimental när jag läser sånna saker om dom. haha. Men liksom, jag är en hönsmamma när det kommer till detta band, det har jag sagt många gånger, men jag har ju sett de växa vafan. Min Pappa sa förresten här om dagen att han tycker att jag har utvecklats som människa sen jag börjat lyssna på dom. Haha. Där ser man. Han sa något positivt.
Sen så har vi kollat mycket på "how to be gansta" och alla de andra klassikerna som han inte hade sätt. Lite efter, men ja. hoho.
Nu är Emelie och dom här. Vi kollar på mean girls, som enligt mig är den bästa high school filmen för att den driver med hela grejen samtidigt som det är en sån film. Nej, not another teen movie är inte en sån.
Alex tog förövrigt kort på mitt rum idag och bilderna cirkulerar nu bland hans MSN kontakter och folk skrattar åt mig. Allt är som vanligt dvs.
imorgon ska vi åka till mormor i Grundsund och sen måste jag dela ut reklamen. Det är så sjuuukt mycket! Jag vill verkligen inte. euw.
Vill ni veta dagens i-landsproblem btw? Jo. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på TH konserten. Ni fattar va? Haha. Men nej. Jag är jättepetig när det gäller konsertkläder. Men ja. Det löser sig kanske? Måste packa på Söndag. Fattar ni? Och jag vet inte ens om Bill kommer tillbaka än. Jag vill inte tänka, men jag måste ju göra det för den har ju inte blivit inställd, men han är ju inte tillbaka heller. gaah. Bli frisk pojk! Bittööö?
Förresten så tror Alex och hans Pappa, min morbror att Bills pojkvän heter Heinrich Schultz. Japp. Så är det. Hahaha. Fast jag övertalade dom att det inte var sant och nu är de tillbaka på att det skulle bli jobbigt om han och jag korsades. Mycket hår på det barnet tydligen. Jag gillar att folk glömmer att jag består till 95% av extensions. Det betyder ju att det ser bra ut eller? Naja. Nu ska jag vara lite social (dvs sluta knappa och kolla på film.) Men jag antar att vi hörs imorgon. Plus att jag ska försöka fixa så att jag kan mobilblogga när jag köar. Det ni! hoho. Men nej.

12 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*


Jo. Det är ett helt seriöst nyhetsinslag. Also. USA </3
Måste nog skriva ett argt inlägg om detta någon dag. Haha.
Men nu fattar ni var jag fick "The gunshotwound" ifrån.

 

Helgens hjältar!
Den är gammal, men Alex är seg.
"The Cameltoe"


Chaos im system.

Moster, morbror och kusinerna är här och på något sätt så ändras folks attityder, eller jag vet inte? Men jag har tänkt på varför det alltid ska vara så att man måste hävda sig bland folk som inte bor med dig varje dag. Det gäller nog oftast när folk kommer på besök i din familj, då ska man visa för den som är på besök att man visst har kontroll över sina familjemedlemmar. Det är ofta så att syskon ska tjaffsa emot varandra när de har sina kompisar hemma, jag har varit med om det ofta och det kan hända att jag gör likadant. Idag sa Johanna att jag var elak. Jag undrar om det kan ha varit så att jag la på lite extra attityd bara för att min släkt är här? Jag vill vara den "coola"? Å andra sidan så är min familj alltid full av diskutioner vid matbordet, mina närmsta kompisar vet hur det är att sitta vid matbordet med oss. Haha. Det blir flummigt vill jag lova.
Iof säger min Pappa att jag har börjat prata extra mycket om Tokio Hotel nu. Haha, ännu mer? Jag tror inte det funkar. Men Oskar i min klass sa en sak som jag faktiskt har tänkt på lite nu. Han sa att det inte alltid är jag som drar upp dom, utan folk retas eller frågar, det är klart att jag svarar! Om ni frågar så vill ni väl ha ett svar? Det kan hända att jag för mina närmsta kompisar kan bli lite för mycket, det fattar t.o.m jag och gör mitt bästa, men seriöst om någon sitter där och dissar en ganska stor del av mitt liv (på gott och ont) så tänker jag tjaffsa tillbaka, så länge det inte är kul dvs. När jag är med på det och skämtet inte består av saker som "Bill är bög" Och "De är så äckliga" så kan det faktiskt vara rätt kul. Yeahyeah. Jag vill bara höra att nu, nu så är Bill frisk. Seriöst. Haha. Världen hatar mig och jag får inget socker. Imorgon ska jag köpa kläder och hår. Mycket trevligt.
På Måndag börjar vecka 13 och då är jag <3 mobilen som gäller. Förövrigt så blev jag väckt imorse av att min mobil ringde och det var ett nummer som jag inte kände igen och jag lovar, det var fan när en hjärtattack där vill jag lova. Haha. Så jag svarade typ helt skakig "Hej det är Josefin" och så visade det sig att det var en gammal tant som ringt fel. Haha. Men mitt hjärta slutade inte dunka på en minut eller nått. Läskigt, men ja. Ni vet ju hur jag är kanske? Naja. Nu ska jag vara social mot de andra ett tag och kolla om jag får tag i något sött.

13 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*


Leb die Sekunde!

idag så hände något. Killarna sa något positivt om TH. Also, något bra. De fick höra Leb die Sekunde live och vad de sedan sa var "Jag gillar trumkompet" "Detta var ju typ. Bra?" "Bättre än jag trodde" "Han lät lite som sångaren i Gorillaz där." Haha. Detta var bara David och Viktor, men det visar ju bara på att killarna verkligen inte har hört TH's musik. De vet inte att de kan och faktiskt inte bara är monsoon (varför valde de denna låt som första singel? *cut*).
Det kändes faktiskt bra att de fick lite upprättelse. Folk <'3 fördomar. Så kommer det nog alltid vara men fyfan vad vi älskar jantelagen. Jantelagen gör mig galen! Alla förväntas vara på ett visst sätt. Jag hoppas verkligen att jag går vidare i idol så att jag kan visa alla att man kan göra det till precis vad man vill. Nu när jag ska söka så vill jag gå långt, inte ela vägen för att vinna är lika med döden, typ. Men Amanda ska spela på en massa festivaler och sånt i sommar läste jag så vafan idol here i come! Bring it on. Om man inte tar tag i saker när de står framför en och ropar, då är man nog bara korkad. Så nu ska jag försöka och om jag inte går vidare så ska jag bli det jag vill ändå. Jag vet ju och så ska det bli. hehe.

Dessutom så gör det mig paranoid att det snöar överallt och ännu en konsert har blivit inställd. Kan det inte bara gå rätt nu eller nått? Det känns bara inte så.

Btw. Jag har inte så mycket pengar som vissa andra. FUCK U. Amanda fattar. Men jaaaa. Fittaaaaaah.
Men jag har strejkat, det har gått bra och nu ska jag börja igen. No more. Jag vill inte veta ett skit. Jag vet att det är avundsjuka, men wtf. Låt mig!

Två veckor. Jag fattar det inte. Also. inte när jag tänker det, inte när jag säger det, inte när folk skriver det, men damn it, det är sant. Vecka 13 börjar på Måndag och då blir det jag <'3 mobilen hela veckan. Puuh.

14 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*

ich glaub' an dich.

ibland är det bra att städa sitt rum ordentligt, verkligen ta tag i det. Man blir faktiskt glad av att ha ett fint rum. Plus att man kan råååka springa på 200 spänn under en kudde i ett kuvert. Haha. Mitt hår blir inte lika dyrt att köpa vilket är bra eftersom jag köpte Frida tidningar för 118 spänn idag. Men vad gör man inte? Killen i kassan undrade varför jag skulle ha fyra likadana och jag svarade glatt att man kan vinna en träff med mitt favoritband och man köper flera ger det fler chanser. Bra sätt att tjäna pengar. Dåligt sätt att spendera pengar på tyckte han. Det beror på hur man ser det svarade jag och han skrattade.

Jo. Egentligen så var jag ju sjuk idag men eftersom jag har IG varning i gymnastik så tänkte jag gå till skolan och vara med på den men när jag kommer dit så visar det sig att vi ska ha någon knepig workshop. Helt weird var det verkligen. Där satt vi och skulle typ "Känna musiken" när vi bara slog hejdlöst på olika instrument. Det är inte förvirring, det är improvisation, dvs konst. Jag drog mitt under andra halvan pga av att jag hade feber så det är okej. Min sånglärare sa att jag skulle gå hem hehe. "Musik är inte bara Tokio Hotel Josefin" tack viktor för det trodde ju jag. hoho.
Men nej, det är sant. Jag har svårt att se det fantastiska i två människor som står och bara typ spelar.. Något? på sina intsrument. det är en annan sak när typ två jazzmusiker kör loss, men detta var bara konstigt, inte konst. Sen har jag genom gymnasiet lärt mig att det är skillnadpå folk som har sång som sitt huvudinstrument och folk som spelar typ gitarr? Jag uppskattar inte 20 minuter långa gitarrsolon med Led Zeppelin, som sen följs av ett 20 minuter långt trumsolo, 5 minuter gitarr, 10 bas, 15 trummor, 30 sekunder babblande sång av en sångare som antagligen är hög, sen börjar det om igen. Jag respekterar dom som gillar det, men det är inte min grej. Hellre en lite kass melodi med lysande text än fantastisk musik och värdelös text i tell you. Men det kan ju bero på att sång är min grej?

Måste komma på en fjärde fråga. Hur svårt kan det vara? Jag har fyra tidningar = fyra frågor. Borde jag klara, men neeeej. Det funkar bara inte. Tur att jag har en som är svinbra iaf. hoho.

imorgon är det lov och det betyder att efter imorgon har jag bara två skoldagar kvar att gå innan TH konserten, om den nu blir av. det känns som att just nu så tar jag inget för givet, men Bill har "lenyngitis" (så tror jag det stavas.) och Pappa sa att det var halsfluss, men en hemsida sa att det var strupkatarr. Jag tror jag kör på halsfluss haha. Men helt ärligt så känns det inte riktigt lika säkert att 030408 kommer att hända längre, jag vågar inte planera eller hoppas för mycket för att nu vet jag att det kan gå fel. jag lägger aldrig upp bilder på bilddagboken i förväg pga av just den anledningen. Jag vill inte behöva gå framåt och sen ta bort bilden där jag skrivit hur underbart det ska bli. Jag vill inte. Så bilden som borde ligga på den 3:e april lär stanna på min dator i sin TH mapp.

15 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*

Hold on heroes.

Det känns som att jag håller på att falla ihop eller nått. Det känns som att jag är fylld med en massa saker och att jag snart sprängs. Jag hatar den känslan. inget går rätt, jag menar inget. Vi kan börja med att dra historien om mitt hår, som tro det eller ej betyder sjukligt mycket för mig. De som känner mig personligen vet det, men om ni inte fattar så är det okej, det kräver jag inte av någon. Men iaf så fick jag först nytt löshår av mina föräldrar. Jag hade önskat mig längre hår än det jag redan hade i och när jag fick paketet så såg det längre ut inuti, men när jag väl öppnat det och börjat klippa så visade det sig att det var samma längd. Men då kom jag på att det var ju bra ändå, nu hade jag mer att byta ut med när de i denna längden var slut och jag kunde önska mig längre av mina kompisar. Jag fick längre blont hår av mina kompisar vilket var fett bra eftersom jag kunde färga slingor av det som blev över, och det som skulle i mitt hår kunde jag färga svart, eftersom jag hade färgat blont hår kolsvart innan. Vad händer? Jo! Just detta håret kan man inte färga. Det blir inte svart! Jag har testat tre gånger. Så nu har jag slängt ut en jävla massa pengar på färg också. Skitmysigt. Nu ska jag iaf köpa svart hår för de pengarna som jag fick solglasögon av mamma och pappa. Jag ska also lämna tillbaka glasögonen som jag tänkt sen innan, ta pengarna och köpa hår. Jag får lägga till lite själv, men vafan. Jag ska fixa det denna gången. Nu ska det bli bra damn it!

Sen är det detta med att Bill är sjuk. Jag är sjukt orolig för hans skull men jag vet inte om jag skulle klara att de ställer in hovet. För mycket av min tid går åt till att tänka på och planera den dagen. Nej han måste bli frisk. Jag säger inte att jag skulle skylla på honom och bandet om han inte blir det, aldrig. Men jag vet inte hur bra jag skulle må. Jag är rädd för att det inte skulle vara bra för mig. Alls.

Jag måste dessutom göra alla slingor som jag har lovat. Måste verkligen. Jag är så dålig på sånt och jag ber om ursäkt till alla som får vänta på det, men jag ska!

Sen är det det faktum att jag fortfarande är skyldig mina föräldrar och Johanna pengar. Julia med tror jag. Palla. Det är sjukt jobbigt eftersom jag inte har pengar på mig att ge dom och nu måste jag köpa hår igen.
Det är bara småskaer, men småsaker kan tillsammans bli rätt jobbigt, tro mig. Jag vet att barnen svälter i Afrika, men om man bara skulle gå och tänka så hela tiden och därför känna att man aldrig får må dåligt för att man faktiskt har mat för dagen och tak över huvudet så skulle det bara vara så fel. Vi har alla rätt att må skit. Ja, vi har tur som har råd att klaga på sitt hår, men så är det. Jag är glad för att jag kan klaga på mitt hår samtidigt som det gör mig grymt irreterad såklart. Men helt ärligt folk måste sluta säga "Tänk på barnen i Afrika" om du mår dåligt över någonting så gör det! Det går över, men alla människor har dåliga dagar och problem. För vissa handlar det tyvärr om att överleva, för andra att "överleva" i skolan utan att håret är som snyggast.
Man säger ofta att "Jag kommer dööö" även fast man vet att man faktiskt inte kommer att falla ner på marken och aldrig vakna igen, jag tror att det är därför man säger det. Men jag vill ändå tro att fysisk och psykisk smärta kan vara lika jobbigt. Faktiskt. Så om ni har problem, ha det! Det är faktiskt okej. Må dåligt folks!

16 (i hope)
Poppen und Knutschen
Joss :*

it's killing me.

Jo, det pratas en del om Bills sjukdom i TH kretsar just nu. Killarna har ju som sagt fått ställa in konserten i Portugal och det verkar nu som att även den i Madrid blir inställd (om jag tolkade tjeckiskan rätt. haha)
Jag tycker mest synd om Bill, och nej jag tror inte att det är så att han arbetar för hårt, är utbränd, aldrig blev frisk från förra gången, borde sluta ge så mycket intervjuer, ställa in turnén blablabla. Att de ställer in konserter nu visar på att de gör något åt det om någon av dem är sjuk eller inte kan vara med av någon anledning. Jag tror att de hade sagt att de inte orkar, låst in sig i studion och inte turnérat sen i sommar om det var vad de ville. Men ni som nu är Tokio Hotel fans borde ju kanske ha läst i alla miljarder intervjuer som de gör att om de inte står på scen, får bli fotade eller intervjuade så saknar de det. Om de en dag känner att nej, nu orkar jag inte ett tag, så tror jag att de kommer säga det ärligt till oss fans, för jag vill tro att de kan vara ärliga mot oss, och nej, detta är inte samma sak som att deras flickvänner tydligen inte skulle bli trackade av fansen, för det är bara naivt av dem att tro det.
Så jag hejar på Bill även fast jag misstänker att han nog mår sjukt dåligt just nu, och nu snackar vi inte bara i halsen. Jag hade kastat saker omkring mig, gråtit och skrikit om jag var i hans situation. Eller nej, kanske inte. Bara gråtit lite, sen hade jag druckit té (fast jag hatar det), haft på mig en halsduk och knarkat tabletter (som jag inte kan svälja, men hoppas bill kan. hoho). Hellre en hamsterbill än ingen Bill! Iof tror jag inte att detta är lika allvarligt som förra gången han tog antibiotika. Men ja, han tar nog hand om sig själv och de andra gör nog allt de kan för att göra honom bra igen. Jag tror defenitivt att han är tillbaka snart. Heja heja!

Förresten! Ni som har läst mina FF's kan jag nu berätta för att det kommer komma en spin off på min julkalender. Also vad hände Bill och Jessika efter jul? Hon är ju tvungen att åka tillbaka till Sverige och han är tvungen att börja turnera runt världen igen. Plus alla rykten efter vad som hände på scen på julafton. ojoj. Hur ska det gå? Naja. Vill ni veta mera så stay tuned. idag orkade jag nämligen inte skriva första delen för att jag har ont i huvudet, halsen och jag satt med mitt historia arbete. Som förövrigt nu är klart. Ja, jag är glad. Känns sjukt bra att ha det gjort! Fattar inte att jag gjorde det i tid också. Hoho.

btw. BDB och vädret kan ta sig. Jag följer seriöst vädret på TV som en galning! Vad är detta för shit?! Also. Jag kan bara tänka på kön och also om det inte blir bättre så får inte jag åka upp föränn samma dag. Palla. Seriöst. Så snälla vädret, för min skull! Bara denna gången?
Och BDB's nya layout då. Fuck that </3

Vill åka till Frankrike också. Till Parc de Princes (tror det stavas så. hoho). Men jag vet inte hur det blir med det.
Det är för övrigt den sista konserten med TH i Frankrike under 2008. woosh liksom. Vad är detta? Men om jag ska vara ärlig så tror jag att vi får njuta av våren och sommaren med TH för min gissning är att resten av 2008 kommer att gå till Amerika och Asien. Men jag är glad för deras skull, även om jag kommer sakna dem.
Jo. Det skulle inte förvåna mig om nästa stora turné blir en världsturné. Det skrämmer mig, men jag är stolt hönsmamma som inte tror att mina pojkar är utbrända. Vi är förstorar nog upp saker mer än vi borde när det gäller sånt här. Bill som är är sångare till yrket ska inte sjunga så fort han känner en liten skada på halsen. Det är det som suger. Så som sagt. Gogogo!

17
Poppen und Knutschen
Joss :*

Greifen nah.

Så. imorgon börjar sista veckan innan lovet och vi går bara tills på Torsdag. Skärtorsdagen. Alla emos högtidsdag. Haha. Så sjukt kul egentligen. Haha.
iaaaf. Jag har nu suttit och jobbat med mitt historia arbete som ska vara inne imorgon sen 19:00 och jag är inte klar. Men jag ska skriva ut lite shit imorgon i skolan, sen ska jag hem, skriva och sen blir det att mejla över det i tid. Det ska nog funka, men varför skulle jag vara dum nog och säga till min lärare att jag ville ha något om Tyskland? Haha. Han gav mig spartakistupproret. Ni skulle bara veta hur många gånger jag har stavat det fel. Försök stava det själva. Egentligen, hur många har hört talas om det? Jag menar de som skriver om Versaillesfreden och typ Darwin har det lite lättare att hitta info måste jag nog säga, för har ni inte hört talas om det så är ni nog bara dåliga i historia. No offence.

På påsken så kommer moster med familj. Det blir najs, jag har saknat dom måste jag säga. Kusinerna kommer också, alla plastisar. hoho. Och sen ska jag till Lotta på Onsdag också. myyys. Vad vill hon ha? Vad köper man till en underbar vän? Jag är riktigt dålig på presenter, men en jävel på kort vill jag lova. Haha.

Btw så gick melodifestvalen som jag ville. Typ iaf. Rätt låt vann bitches. Fatta vad B om vi vinner hela tjottabalongen (Luuk citat. Ja, du får kalla mig nörd). Vi kan bara vinna med en artist. hoho. Men jag hoppas det. Och om vi gör det ska jag gå i globen, för alla ESC som hålls i Sverige är bäst! Inget slår den i Globen 2000. Alla låtar var bra förutom Sverige. Pontare om nån ville veta. Jag och Johanna kunde alla bidrag utantill, fast på påhittad serbiska, spanska och allt vad det var. Men det var fett kul när vi stog där och var alla bidrag med våra kompisar. Jag tror t.o.m att vi har kvar den ESC på video någonstans, och skivan ligger såklart här hemma någonstans också. Så lycka till med att toppa det liksom! Hoho.

Nu har AJ skickat in en motivering också. Hoho. Det verkar pinsamt med meet n' greets, men jag ska inte ljuga och säga att jag inte vill vinna. Jag vill vinna som fan. Verkligen. Jag har ett mål sen 2006 att uppfylla vafan. Så det är klart jag hoppas och mobilen kommer inte lämna min sida under vecka 13. Nu när jag sitter här och bara tänker på det så pirrar det i magen. Haha. Men vafan. Bring it on! Om jag nu inte vinner så kommer dagen att bli bäst ändå. Jag peppar som sjutton. Verkligen.
Förresten så hoppas jag att Bill blir frisk för sin egen skull. Jag skulle gått berserk och tagit sönder något om jag var i hans situation. Tänk att behöva korta ner eller ställa in konserter pga att man blir dålig i halsen, det är inget som man kan hjälpa och man kan inte bara skita i det för då blir det ännu värre, men tänk. Det var deras 3/4.
Jag försöker verkligen börja gilla Frankrike. Verkligen, men det ligger i bakhuvudet att inte gilla dem, men i detta fall tycker jag verkligen synd om dem. det är alltid Frankrike som råkar ut för Bills sjukdomar. Det måste vara nått i vattnet. Som här, fast här gör det oss snygga, inte sjuka. hoho.
På tal om att dissa Frankrike, vem som är TH fan skrattade inte som sjutton igår när Björn "slängde" iväg en fransman i globen? Haha. Jag kastar kärlek på Björn som alla andra. Han gick på min skola btw. Plus att han hade min engelskalärare som handledare i tre år. Hoho. Han är torr som få, min engelskalärare also.

Men nu ska jag ta och måla naglarna. Imorgon är det bäst för mina föräldrar att dom fixar hårfärg så jag kan sätta i mer hår. Men jaja.

18
Poppen und Knutschen
Joss :*


Jag vill verkligen gå. Ska fråga mina föräldrar. Tänk att vara en del av det där.
De har sagt att jag kanske får åka själv med mina kompisar i sommar.


Das ist Helden.

Nu börjar melodifestvalen och här sitter jag. Jag har pappas laptop i knät och är som de flesta i Sverige bänkad framför vad som är en utav årets största händelse.
Charlotte Perelli är grymt segertippad. Hennes låt heter hero. Det är ett utav mina favoritord. Det betyder så sjukt mycket för mig på alla språk och något jag inte tål är när man missbrukar detta ord och använder det för ofta, för tänk på vad det egentligen betyder och står för. Jag älskar det!
Jag tycker inte att charlotte gör det i detta fall. Jag får rysningar av ordet hjälte, hero, Held. Jag röstar nog på bruden. Heja Charlotte vafan. This is the story off love and compassion, that only heroes can tell.

För övrigt så har jag ett skitstort historiaarbete som ska lämnas in på Måndag. Egentligen har jag inte tid imorgon. Nej, jag har inte börjat än. Det hade inte varit likt mig haha. Gör alltid allt i sista minuten. Jag fixar det nog. Vi år bara till Torsdag. Jag gillar det. Vecka 12 och det är denna veckan alla tävlingar tar slut. Sen är det vecka 13. Ja. Då gäller det. Jag längtar och fruktar. hoho.

Nu ska jag nörda mig och älska låtar som egentligen är rätt dåliga.
btw. Nu är det en etta först. Ja. Vi börjar med en etta först. Men, haha, nu är det två siffror istället för tre.

19
Poppen und Knutschen
Joss :*

Endlich frei.

Nu är alla här. Vi kan gunggunggunga du och jag. Haha. Puss, det är mysigt. Vi sjunger. Esteter :*

imorgon så är det en etta först. Nyp mig. Någon?

En bra föedelsedag. Nu är jag 17

Achtung. haha.

20
Poppen und Knutschen
Joss :*

irgendwann schaun' wir auf jetzt zurück.

imorgon fyller jag 17. 17 känns stort, större än mellan 15 och 16. Haha. men det är iaf vecka 11 och vecka 11 betyder alltid extra mycket för mig! Hela denna veckan var dettvå år sen vi åkta till Tyskland och två år sen jag började lyssna på Tokio Hotel. Haha. När jag fyllde 15. 2006, då jag var i Tyskland spenderade jag min födelsedag på stan. Vi var i Osnabrück och Stoffer fick för sig att vara spontan och köpa en skiva som hans tysk, punkaren (Stoffer var väldigt glad över detta) hade sagt var grymt bra. Die Toten Hosen. Haha. Och jag? Jag som hela tiden fick höra massa skit om detta Tokio Hotel sa bestämmt att jo, den skivan ska jag faktiskt köpa! Så vi började fråga runt där. Eller snarare Stoffer, efter en skivaffär som hela tiden skulle ligga rakt fram och sen till höger.
Jaja. Vi hittade den tillslut. Den var på tre våningar. Stoffer hittade Toten Hosen och Tokio Hotel stog på samma bokstav därför hittade jag dom lätt. När jag såg att skivan kostade 150 spänn tänkte jag inte köpa den så jag ställde ifrån mig den och gick efter Stoffer till kassan. 150 spänn är mycket för något jag hatar, som jag ska spika upp på väggen dessutom. Men när jag stog där samtidigt som Stoffer betalade så var det något som sa åt mig att vara spontan så jag sprang tillbaka, tog tag i skivan, sprang till kassan och langade snabbt fram den så att jag inte lunde ångra mig igen. Vi gick ut ur affären. Jag var typ sur för att jag lagt 150 spänn av mina pengar på skivan. Sen hittade vi en affär där det var en bild på TH på dörren och under den stog det "Hausverbot!" för er som inte kan tyska så betyder det rakt av husförbjudna. Also, man fick inte ha TH inne i affären. Meeeeen vi skrattade och gick in ändå. Haha. Jag hade den ju bara i påsen eller hur? Min tysk's mamma bakade mig en kaka, Lukas gav mig en månsten och petade mig i håret (haha). Jag är tvungen att ha med honom. ingen Tysklandsresa utan Lukas also. Meeen om ni vill höra mer om honom säg till så tar vi det i nästa inlägg. haha. Jaa. Fram till den 17:e kommer det nog vara mycket Tysklandsminnen för mig. Två år. Det går så sjuuukt fort! Dessutom är det snart dags. Det som jag har väntat på i lite mindre än två år. tre veckor exakt idag. Eller om tre veckor exakt är allt över nu. Men jag kommer älska det.

På tal om det så ska jag nu ge en liten shoutout till mina vänner! Also jag älskar er verkligen allihopa! Först dom som inte är lagda åt samma håll som mig. De som inte följer religionen Tokio Hotelism. Det är okej och jag beundrar er lite varje dag för att ni fortfarande stannar kvar ock skrattar med mig, lyssnar och faktiskt frågar. Jag vet att jag är jobbig och jag borde lära mig sluta kanske för jag är ju som sagt 17 nu (snart iaf) och det kanske inte är så vanligt att vara så besatt av något. Men dom gör mig glada. Bara så ni vet. Men ni är underbara från topp till tå och jag kan prata med er. Imorgon blir det fetaste myset här och det känns bäst att få dela min födelsedag med er! Ni förtjänar så sjukt mycket, och antagligen lite mindre Tokio Hotel tjat. Men jag vet att ni som de flesta andra har lärt er den ädla konsten att stänga mig ute. Puss! :*

Sen är det alla vänner och systrar som faktisk följer min religion! Att bara få ur sig allt med eran hjälp är bäst! Många tror nog att allt som vi kan få fram är snack om Georgs frilla, Bills kläder eller senaste intervjun. Men jag kan säga att det är djupare än så. Nästan alltid. Men att kunna dra paralleler till TH utan att behöva tänka att detta blir nog jobbigt är rätt skönt ibland. De flesta tror nog att jag inte kan ha mer att säga om dom så mycket som jag snackar men jag kan säga att ca 50% av allt förblir osagt för ointresserade. Och det är nog bra. därför har jag systrarna. ingen kramas så bra som ni btw. Haha. Vi gråter alltid som fan när vi skiljs åt, men då drar jag alltid på 1000 meere. För det är också det att även om vi inte är brevid varandra så är det något som binder oss samman så vi vet att det kommer en nästa gång.

idag har varit en dag med mycket känslor och gammla minnen. Idag har jag delat dom med två utav mina bästa vänner i hela världen (jag tror ni vet vilka ni är). Tiden flyger verkligen fram och det känns bra att ha vänner vid sin sida som hjälper mig att flyga i rätt riktning. Ni förtjänar så sjukt mycket. Mitt hjärta slår inte bara för Tokio Hotel. Jag älskar er.

22
Poppen und Knutschen
Joss :*


sjukt söt! Can't wait!
Mellansnacket :*


Bill sammelt Georgs Kuscheltiere 11.3. Dijon - MyVideo

Die Zeit leuft.

12:e mars 2008. Det är vad det står i kalendern idag. Exakt för två år sen vid detta tillfälle så satt jag nog i soffan hemma hos Maggie i Hiddenhausen. För bara en timme sen eller kanske 40 minuter, så fick jag frågan om jag visste vad Tokio Hotel var. Jag hade fått en plansch på dom av min kompis av den enkla anledning att dom hette just "Tokio". Jag fick även ett tuggummi från OS i Osaka. Jag var galen i Japan.
Men mer än så visste jag inte om dom. Jag kan tillägga att jag tyckte det var Tom som såg ut som en tjej när jag såg den planschen. Haha.
Tokio Hotel skulle iaf komma och spela i Herford till sommaren, den "stora" staden som Hiddenhausen låg utanför. Den 7:e Juli 2006. Dagen innan denna konserten såg jag bandet spela live i Gelsenkirchen för första gången. Men den kvällen, 12:e mars såg jag dom för första gången röra sig på TV:n. Haha. Detta är ingen fantastisk saga om att jag blev kär vid första ögonkastet. Haha. Nej. Det första jag tänkte? "Fan vad sångaren har slät hud! Han kan väl fan inte ha foundation på armarna!" haha. Det första jag fick höra? "Du är lik sångaren!" och det var så det fortsatte i resten av veckan. Jag kan säga att jag hatade allt som hade med Bill Kaulitz och Tokio Hotel att göra för det var allt jag fick höra. Jag visste inte ens vad det var för band!
Så. På min födelsedag så köpte jag skivan, bara på skämt. Min kompis som hade varit på samma resa året innan hade sagt åt mig att göra spontana saker, detta var spontant, för jag visste att även om dom självklart sög hårt så skulle det alltid påminna mig om denna resan. Självklart så predikade jag högt om hur jag skulle spika upp skivan på väggen och aldrig lyssna på detta kassa band. Haha.
Det hände mycket saker på den resan. Saker som gjorde att min resa hem var hemsk, det värsta med allt, men nu gör den att jag kommer minnas allt mycket mer efter som jag har kommit över allt. Men då. Fyfan.
Jag hade iaf inget att göra och tänkte att en gång kan väl inte skada? Jag ska lyssna på skivan en gång så jag kan få det bekräftat. Detta band suger verkligen.
Jag bytte inte skiva under resten av resan.

Tokio Hotel har verkligen blivit stora i Sverige. Jag har sett dom växa från verkligen bara stora i Tyskland till att killen idag på pressbyrån tar upp TH specialen på, ja, svenska och säger "Kolla här! Detta är en kille! Jag var typ kär i honom innan!" Haha. Jag känner mig som en hönsmamma trots att killarna är äldre än mig, så är det bara.
Jag och Johanna brukade ofta prata om hur en konsert med TH skulle vara i Sverige, men vi trodde nog aldrig att det skulle kunna hända, för så stora skulle dom aldrig bli. Nej. Men jag unnar dom verkligen all framgång dom har fått, för oavsett vad du tycker om musiken så är dom ändå ett riktigt band som har kämpat. De började göra det tidigt och lyckades tidigt. Så är det. Från lilla Magdeburg till USA. Ni skulle inte säga nej till en sån framgångssaga. Det finns det ingen som skulle, även om det finns vissa coola kids som säger att dom aldrig skulle vilja var TH. Jag vet att ni ljuger. Ni coola esteter som säger att det visst är fräckt att leva på snabbnudlar och bara bli uppskattade av hippa kulturmänniskor i basker. Ni skulle byta om ni fick chansen.
Så sjukt många ser upp till fyra ungdomar från en liten håla i Tyskland. Grattis killar. Ni är förebilder, folk lyssnar på vad Tokio Hotel säger. De får respekt av de högsta cheferna inom musikbranschen. Så ni "coola" artister där ute kan ju börja tänka efter lite. Räkna bort vad ni ser och hör och tänk vad vad dom faktiskt har gjort. Inte på genré eller image. Det roligaste är att ni aldrig kommer säga det, men jag vet att jag har rätt. Ni sitter där och tänker det just nu. Om ni nu läser en emoflickas blogg. Kanske inte tillräckligt coolt?

idag är det ett "heligt" nummer i nedräkningen. 22. Anledningen? Det kan låta konstigt men det var det första nummret jag hittade efter att vi kom hem från TH påsken förra året. Då räknade jag ner till Bremen. Jag kommer ihåg att efter det så gick allt sjukt fort, det kändes som att det bara var en eller två dagar emellan. Nu känns den tredje april så nära att jag kan ta på det.
Men nu har det gått två år sen allt började för mig. Två år. Jag trodde inte det. Aldrig.
Die Zeit leuft

22





Red' langsam bitte, nicht so schnell.

Vet ni? Idag hände nått som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Jag gick till skolan. Ja, ni hörde rätt! Josefin använde benen till skolan, fysisk aktivitet folks! Det var jobbigt, blåsigt och jag tvivlar på att det händer igen, men jag kände mig iaf väääldigt hurtig när jag gick där med AJ. Det var för övrigt hon som övertalade mig. Haha. Ni trodde väl inte att det var min idé iaf?

Jag har en iPod nano nu. Familjens låne iPod för de som inte har en som funkar typ. Den var laddad med High school musical kom jag på när jag låg i sängen. Så jag sprang upp och fick hastigt lägga in allt Tokio Hotel jag hade på datorn. Det var allt jag hann just då. Denna iPod gillar iaf att spela Reden live. Hela tiden. Undrar hur många gånger jag har hört den idag?

imorgon. Imorgon är det "heligt" nummer och två år sen vi var i Tyskland, Hiddenhausen. Shit min penis also. Tiden går fort. Fast på sätt och vis känns det längesen samtidigt som det skulle kunna varit igår (Fast jag hade snyggare hår igår än då. haha.) Den resan kommer nog alltid vara något utav det bästa jag har gjort, på många sätt. Jag skulle ärligt inte byta den mot något. Så. Två år med killarna för mig. Grattis till oss grabbar! imorgon är det 22 dagar kvar och jag pallar inte bry mig om kön just nu.
Nu kräver Johanna datorn. Hon ska hålla på med olagliga saker och jag ska färga hår.
btw. Gossip girl <'3

23
Poppen und Knutschen
Joss :*





Denna bilden ska lätt in i mitt skåp eller upp på väggen (vettefan var bara. haha)
Älskar hur människan har redigerat den och liksom. Jaa.
Killens ben! Mumma!


image7

Du hast den schönsten Arsch der Welt.

Haha. uhm.. idag så var vi huliganer och vandaliserade en Julia tidning i bibblan. Haha. Fett kul. Fast det var egentligen Rebecza som gjorde det åt mig. Mina vänner gör allt för att jag ska få mig lite Bill. Jag tar över deras hjärnor en efter en, eller så handlar det bara om lite kärlek :*

Jo, detta med kön? Haha. Nu har hovet fått börja med regler (jag har inte sett dom än). Det är fan sjukt, men jag har sagt från början att dom inte vet vad dom har att göra med när det kommer till TH fans, vi är en annan sort helt enkelt. Så udda att mina kompisar tror att när jag står där framför (den nya) idol juryn kommer jag sjunga, hälsa till en massa folk och sen skrika "OCH JAG ÄLSKAR TOKIO HOTEL!" och sen springa ut. Haha. Helt ärligt. Fast det är rätt charmigt att vara klassens nörd. Det ger dom dessutom någon att hacka på om de skulle vara utan någon gång. Jag finns alltid där. Tänk vad snäll jag är ändå. Haha! För övrigt så vill ni INTE ha min engelskalärare. Usch. Vi gör samma saker varje lektion och jag skojar inte. shit also. Nästan värre än matte och idrott, men observera det lilla nästan. hoho.

Jag fick förresten nytt hår av Mutti och Vati idag! Snällt :* Men det var ju iof en för tidigt födelsedagspresent eftersom jag fyller på Fredag och dom inte är hemma då. heh. Meeeen. Problemet var att det var samma längd som innan, jag ville ha längre. Märkte inte det föränn jag börjat klippa i dom. Haha. Så jag får skylla mig själv. Men jag ska säga till mina gäster som kommer på Fredag att jag vill ha hår. Det är perfekt, för jag vill verkligen ha lite längre. De ville ju veta vad jag ville ha. Nu kan dom lägga ihop. Perfekt!
Nu ska jag fortsätta sy och fixa med lite hår. Vi hörs imorgon!

24
Poppen und Knutschen
Joss :*


Haha. Denna är klockren! Utanför hotellet i Belgien den tredje mars. 
"Bill, du hast den schönsten Arsch der Welt!" Hans reaktion. hoho.
Det är något annat än de gammla vanliga "ich liebe dich"

 



*ballaballa* 
Det är så vi hälsar här i Sverige. heh.

Scream it out loud!

Jag är pepppppppp till tusen nu.
Also, trots att jag kände att det var vissa som inte fattade grejen riktigt idag. Haha. AJ och Julia känn er träffade.
iafiaf. Jag gick och lyssnade på Scream samtidigt som jag delade ut min reklam (dom pengarna ska ta mig utomlands!) och kände hur sjukt bra det kommer bli live. Underbart! Kunde se oss alla stå där och skrika med som galningar. Engelska blir skitbra <'3

Förövrigt så kanske ni inte får se mycket av mig ett halvår lite senare. Efter sommaren eller nått. Blir nog att studera i Tyskland ett halvår för mig, och jag ser fram emot det! Det blir bäst. Det finns trådlöst internet så ta det lugnt, haha.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Hoppas jag får nytt hår på Fredag (jag fyller 17 yes!). Det behövs kan jag säga! öhm.. Sen så är det ett "heligt" nummer som kommer komma denna veckan, nämligen 22. Trevligt. Nu är det inte lång tid kvar och jag är nog ganska glad igen. Jag är inte lika oroad över detta med meet n' greets eftersom det verkar ganska pinsamt haha. Men om jag vinner blir jag såklart glad. Men ni märker att jag inte kan sluta tänka på det ändå, eller hur? Haha. Naja. Nu ska jag nog nana eller något. Imorgon ere skola, men det känns rätt lugnt om jag ska vara ärlig. Denna veckan och nästa kvar. 12 skoldagar kvar innan jag drar till sthlm. OMG.

Jag saknar att stå på scen. *cut*

25
Knutschen und Poppen
Joss :*

Love in stereo.

Nu har jag kollat på andra chansen. Also jag stör mig på en sak. Att det finns vissa artister som man ska hata, liksom det är varje människas skyldighet att hata dessa artister och säga dåliga saker. Exempel på artister du inte ska tycka om är Darin, Ola, Danny, Tokio Hotel, Amy Diamond, Backstreet boys och Carola. Men vet ni vad? De flesta utav dom här är riktigt bra artister, det handlar inte alltid om musiken utan ibland kanske man borde kolla på hur bra de är på scen. Folk som Basshunter vet jag inte ens om jag vill kalla artister eftersom de har en hit och sen försvinner, det är bara för att tjäna pengar känns det som, som att dom inte tar det på allvar det här med att lyckas. Det är så sjukt många som vill dit, som borde vara där men som aldrig kommer dit ändå. Men artister som Darin och Carola fortsätter ändå att ge ut låtar, skriver egen musik och försvinner inte. Jag fattar inte vad det var med hela den här nu hatar Sverige Carola grejen? För om jag ska vara ärlig så var hennes och Andreas låt en utav de bästa i denna delfinal, att Nordman slog dem var ofattbart, det är sån grym skillnad i artisteri. Jag gillar inte Carolas musik, men jag är inte dum nog att blunda för en bra artist. Hon har hållt på längre än de flesta och jag tycker att hon är bland de absolut bästa i Schlager sammanhang, men på t.ex Hultsfred så skulle hon vara helt vilsen. Kan inte folk sluta "hata" artister för att det så det ska vara och för en gång skull bara tänka vad som är bäst inom forumet. ingen utav låtarna i melodifestivalen är bra kvalitet på, men man måste tänka på vad som passar för sammanhanget, det är därför jag inte vill att band som Tokio Hotel ska delta. Det är inte deras forum, det blir bara fel. För övrigt så gjorde jag och Johanna våran plikt som tonårstjejer och hejade på Ola. Så är det alltid när idolsnubbar är med, vi hejar alltid på dom. Hahaha. Fråga inte varför, det är bara tradition. Jag vet inte vad jag tyckte om låten, men jag tycker att den var bättre än Sibels, men jag tycker att versen får en att tro att refrängen ska vara mer power. Versen är bättre än refrängen, men love in stereo låter lite snyggt.
Haha. Jag undrar hur många som sitter och bloggar, pratar och chattar om detta TV program just nu? Det är ett evenemang som inget annat. Återigen något som alla säger att dom hatar men följer varje Lördag ändå. Kan ni inte erkänna att ni tycker det är kul att kolla av någon annan anledning än att skratta åt alla, för jag vet att de flesta inte gör det, utan de flesta har en åsikt, lyfter luren och röstar. Melodifestivalen är kul.

Jo. Vi körde en liten nostalgitripp också. Ljuva 90-tal säger jag bara <'3


 



Claustrophobish.

Okej. så denna dagen är rätt värdelös. Jag tycker om Charlotte idag. Hon och jag brukar alltid snacka med varandra om sånna här saker. haha.
Also. Nu äre såhär att de flesta vet nog vad det handlar om och antagligen vad jag tycker om det och även om ni skriver arga texter på BDB så tänker jag inte ändra mig, detta är min åsikt, lev med det. Jag tänker inte ta bort någon bild eller nått. Om det är så att ni har ett problem med det så kan ni ju säga det till mig istället? Jag kommer svara helt ärligt för jag är gjord för att kompromissa, även om jag just nu känner att jag inte har lust med det. Also, det känns lite som en sån där "starkast överlever" situation igen, och det gäller ett ämne som jag inte ger efter för. Jag är trött på att vara den sympatiska bruden som alltid ska förhandla om allt och inte vågar så mycket, denna gången bryr jag mig inte om vad ni säger, tycker eller gör för jag orkar inte. ibland märks det bara att det finns en viss åldersskillnad. Ni kan ju sluta prata, bevaka, eller vara med mig. jag bryr mig inte just nu. Tänk vad skönt att bara få skriva namn och all skit som man tycker om alla personer. Det skulle vara ett bra sätt att få avreagera sig ibland. Men vet ni vad? Man gör inte sånt. Det är inte ett rimligt beteende. Just nu vill jag bara skrika. Eller skälla ut någon.

Jag hade tänkt gå ut med reklamen idag för att ha fått det gjort men haha, jag är pissed off, pallar inte så det blir till att färga lite hår så att jag iaf kan vara snyggare än alla i april. Men det lär säkert bli fail, som allt annat med den dagen just nu.
"depplåtar" går på repeat. Låt mig.

26

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på


Egentligen älskar du inte mig
och egentligen är det okej med mig
för jag älskar ingen alls
sånt där är slöseri med tid


Och jag var ingen
du var aprilhimlen
som jag minns den...
och som jag minns dig...


Hell yeah i'm ready!

Idag hände inte mycket. Kollade på det 20 minuter långa klippet från Los Angeles konserten på datakunskapen. eller ja. Lyssnade iaf. Kollade på excell. Förresten så är tatueringen på Gustavs rygg ditsatt i PS. Synd, men den fann sinte där när dom filmade bakifrån på konserten. Sjukt stolt blev jag över dom iaf och jag sörjer inte alls att vi ska se dom på engelska. Det blir sjukt bäst ändå. Bills engelska är charmig haha! Det jag sörjer däremot är att han inte byter kläder. Fast nu har han börjat byta T-shirts iaf, men mysbyxorna! Dom sitter fortfarande där ju! Undrar om han vet att man ser ganska mycket i dom. Haha.
Förresten så tackar jag min Mamma för hon kom på den bästa frågan till meet n' greet:en i Frida ever! Sjukt bra var den tycker jag. Puss :*
Press stop har skickat ett ex av den svenska TH specialen till mig btw. Hoho. Gulligt tycker jag. Men det betyder att jag måste rensa väggarna igen. haha.

Jag och Shady ska iaf söka idol den 13:e april. Vet inte vad jag ska sjunga men jag vill inte vinna. Haha. Verkligen inte. Så om jag hamnar i den situationen. Rösta på min motståndare okej?
Det jag tänker göra med idol btw är min egen grej. Dom ska inte få stajla om mig eller något sånt. Jag menar jag tänker aldrig ge upp drömmen om att ha ett publikhav framför mig som skriker ut texter jag har skrivit. Det kommer hända. Och det är även bevisat att man kan klara sig utomlands. hoho, Darin har varit i BRAVO. Tänk att få vara med i BRAVO, visas på viva. Haha. Det skulle vara stort för mig. Sen ska jag såklart bli såpass bra kompis med TH så att de vill göra en låt med mig som gästartist. Rimliga drömmar eller hur? Det är dom som håller oss vid liv och ni kan tycka jag är korkad men jag tror på mina. Underskatta aldrig en drömmare folks!

Jag undrar hur många som hyser ännu mer agg än någonsin mot frankrike för att TH spelar på tyska där. hoho.

27
Knutschen und Poppen
Joss :*




Meet n' greet's verkar pinsamma.

 



When is it gonna fade out?

Såå. idag var det ändå rätt så lugnt måste jag säga. Jag är trött på mitt hår och det börjar bli tunt där bak, men det är en annan historia + att jag fyller år nästa vecka, vilket förhoppningsvis för med sig lite nya längder. hoho.
Jag var förövrigt på maxi idag och laddade upp med fyra Frida tidngingar. Nu gäller det bara att komma på fyra frågor. Har redan två iof. Men det ska nog gå bra. Jag undrar fortfarande vad hon i kassan tänkte när jag langade fram fyra likadana tidngingar. Haha. Men de i klassen hoppades att jag skulle vinna. Då kände jag mig glad.

Förresten så tänkte jag på en sak idag innan jag skulle gå till skolan. Det är många som säger att band som Tokio Hotel, Neverstore och My Chemical Romance är de nya pojkbanden. Så som Backstreet Boys och Nsync var i början av 90-talet. Helt ärligt så ser jag likheter och det skrämmer mig, för deras skull hoppas jag inte det. De skriver sin egen musik och har skapat sina band själva, det vore så hemskt om de bara skulle falla offer för någon dum emo trend. Det är lika vanligt med brudar i svart hår och alldeles för mycket kajal som blonderade tjejer med för mycket brunkräm. Det är inte så alternativt att vara "alternativ" och det är dessa band som man ska lyssna på då för att vara "rätt". Nsync sjöng saker som "sick and tired off hearing all these people talk about, what's the deal with this pop life and when is it gonna fade out? Think, you've got to realise what we're doing is not a trick, we've got the gift off melody, gonna bring it til' the end." det tog ju slut. Tokio Hotel sjunger saker som "sowas wie wir geht nie vorbei" jag hoppas för deras skull att det stämmer. i just Nsync's fall så funkade det ju iaf för Justin. Han är ju kvar. Jag hoppas verkligen att TH klarar sig och kan utvecklas även när emotrenden är död, för den är påväg att försvinna nu. Jag tror på dem såklart! Det kommer jag nog alltid göra. Jag var inte riktigt med när hela den där boyband hysterin höll på, jag var fortfarande för ung för att stå utanför ett hotell och skrika. Dessutom, jag var alltid mer av en spice girls tjej haha. Så jag antar att det kanske är dags för mig nu? Om det skulle vara så att folk rynkar på näsan och tror detta är samma sak så visst, gör det. Jag hoppas att Tokio Hotel är ett sånt band som kämpar, för jag tror att de kommer få det jobbigt när trenden lagt sig. Jag hoppas att de då inte anpassar sig allt för mycket utan ändå gör bra musik, för jag tror att om de inte ger upp så fort det går dåligt kan de kanske klara sig. Men efter att de tagit USA med storm och sedan Asien så tror jag att det kan gå neråt ett tag pga av att emotrenden dör. Men det gör inte dem. Jag tror på dem. Verkligen. och om det nu skulle vara så hemskt att det inte funkar även om de kämpar så har de iaf uppnått vad de sjunger om. Även om de försvinner dör de aldrig ut. De har kommit så långt så att de alltid kommer bli talade om. iaf för mig. När jag blir äldre kommer jag alltid komma ihåg Tokio Hotel. Vad de gjorde för mig och hur mycket jag gjorde för dem. "Wir sterben niemals aus, ihr tragt uns bis in alle Zeit."  Precis.

idag blire TH tv som jag bjussar på! TH goes Montreal. Gillar när dom går omkring på flygplatsen i slutet och bara är som.. folk? Charmigt.

28
Knutschen und Poppen
Joss :*



ich brech das licht.

Idag hade vi gymnastikprovet. Jag tror nog aldrig att jag varit så dålig på ett prov, någonsin. Haha.
Jag skrev ungefär tre rader på en fråga och två på två andra, sjukt dåligt. Men iof så har gympa alltid varit mitt sämsta ämne så vad ska man göra när jag dessutom inte hade pluggat? Mamma och Pappa visste om det och Stockholmsresan har de inte sagt något om, så det ser ut att lösa sig, jag får göra ett omprov helt enkelt!

Fick även frågan av killarna idag hur jag står ut med all skit som de säger om TH. Haha. Jag är van antar jag? Som TH fan får man ta en del skit, men det är okej faktiskt. Man måste kunna skämta om dem och eftersom jag snackar så mycket så får jag ta smällarna helt enkelt. Dagens ämne: Är Bill transa eller inte? Kanske smygtransa?
Kajsa försvarade mig mycket nobelt där ett tag. Jag uppskattar det :*

Jag skickade min motivering igår btw. Eller jag tror att jag gjorde det haha. Det kom inte upp något som typ "Grattis! Din motivering är nu skickad blabla" utan det var bara helt rosa på skärmen. Jag vet att det har kommit upp saker för folk så jag är lite skraj. Men jag testade att logga in och tävla igen och då kunde man inte svara på frågorna så jag gissar att jag har använt mitt konto och den är iväg skickad, men för att vara säker så ska jag testa att mejla dem. Synd att OKEJ är riktigt dåliga på att svara på mejl bara.

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill ha sagt mer.
Postar en video från konserten igår och några bilder. Det har pågått vilda disskutioner om Bills kläder idag på bilddagboken vill jag lova. Vi är väl inte trollbundna av myskläderna som han sportade under den akustiska delen. Haha. Såg ut som han satt på sen i ja, mysbrallor och tjocktröja + att han inte bytte kläder alls från konserten i måndags vad jag kunde se. Inte så fräscht med samma T-shirts två dagar i rad killen. Men det jag bjuder på idag är liveversionen av Geh. Tycker den är sjukt mysig, det ända som stör mig är att dom har koreograferat Tom och Georg. Ni kan kolla hur de slår av ackorden härligt rockposigt i refrängen. Det känns koregraferat även om det kanske inte är det. Men ja, jag gillar iaf denna versionen väldigt mycket. Ser fram emot den i Stockholm!

29
Knutschen und Poppen
Joss :*




Haha. Also denna bilden. Carolas fläkt på max 8D

image2

Jag älskar Gustavs tatuering. Hoppas att snubben skaffar sleeves. Gustav Schäfer jag vill ha dig :*

image3

image5

image6

Are you ready?

idag var jag på grafitti redaktionen för att prata om det jag ska skriva för dem om konserten och köandet. Ja allt sånt. Det ska faktiskt bli kul som attans att få göra det, jag ska få ett helt uppslag. Mums!

Jag vet inte hur många jag känner det är som läser min blogg men egentligen så vill jag skriva en massa skit här. Folk blir aldrig nöjda och det gör mig förbannad. Dessutom är många ganska korkade och inte tänker så mycket. Känns det som iaf. Mer än så tänker jag inte säga när det gäller detta ämne. Ni får tolka det hur ni vill.

Kollade på videos från konserten igår. Hoho. Tro mig när jag säger att jag är taggad. Also jag ger fan i vilket språk, för dom kommer hit och. tjaa. Jag vet inte, det känns bra och jag vill verkligen krama staketet, det känns som att det borde vara min tur nu på nått sätt. Det kan låta kaxigt, men detta är min chans. Jag har varit på tre konserter och aldrig hamnat inom det första staketet, det är nu det ska ändras. Jag vill krama det där jävla stålet och om jag får tag i det släpper jag fan inte. Nej.
Nu ska jag nog skriva lite mer motiveringar. Haha. Kan inte bestämma mig.
Dessutom så har vi prov imorgon. Teori i jympa. Pratade just med pappa. Han säger att jag ska gå dit och skriva iaf. Är seriöst rädd att sthlm ryker nu. Men dom kan inte ta det nu. Nu ska jag ju skriva för GP och allt. Nej. Dm får komma på ett annat straff. Skitkul att min lärare hatar mig för att jag är "svart", det lär ju öka min chanser.

Gossip girl och Garden state ikväll. Se det!

Jaja. Ni får några videos från igår. Haha. Bill har snott Carolas fläkt (igen), men denna gången är den fan inställd på max. Fångad av en stormvind har fått en helt ny innebörd. haha.

"Are you ready? Are you ready? Ready, set, go!"


"Reden means to talk in English.
But in this song it means something quite different.
Let's talk a little bit."

Lägg även märke till den charmiga filmen på skärmarna. hoho.

30
Poppen und Knutschen.
Joss :*


egal wohin?

Ja. Så har då setlistan för 1000 hotels tour släppts och den möts såklart med blandade reaktioner. Personligen så hade det inte spelat så stor roll och den blev ungefär som jag väntade mig, med ett par (positiva) överraskningar. Jag tycker att om man förväntade sig att de skulle spela DDM istället för Monsoon så är man lite naiv, det trodde jag aldrig, detsamma gäller t.ex Ready, set, go! och Don't jump. Men att de tar med Reden tycker jag är mysigt + att den inte är precis i början av konserten vilket kanske betyder ett charmigt litet mellansnack. Det bästa med allt var ändå att 1000 oceans är med. Jag ville bara att den låten skulle vara med, spela roll vilket språk (jag gillar 1000 meere bäst), bara den var med. Flummattacken av glädje varande i ungefär 45 minuter eller nått. Haha. Nej, jag är nöjd. Den blev ungefär som jag trodde och after all, de kommer faktiskt hit och spelar, det är det som är grejen, faktiskt. De kommer att riva huset ändå och om vi bara skiter i att allt inte blev exakt som man ville så kan vi hjälpa dom att riva ner skiten, hur svårt kan det vara? Det är ju ändå Tokio Hotel på scen.

Förresten har jag inte skickat min motivering än. Det känns som att när man gjort det kan man ju inte ta tillbaka något. Dessutom är det roligt att se hur reserverad man blir mot alla. Vi som alltid håller ihop känner nog det där "nu är det krig, starkast vinner" grejen, jag gör det också. Jag låter bara mina kompisar och familjen läsa vad jag har skrivit, ingen annan, för man vill ju inte att nån ska läsa den, omedvetet få inspiration från den och sen skriva en liknande. Nej, nu är det varje man för sig i detta fallet och jag klandrar ingen.

Jo. en sista grej. idol är i Göteborg 12-13 april. Jag vet inte om jag ska söka med ny jury och allt. Vad sägs? Ska jag göra det?
Haha. Det blir inte 12:e iaf. Då ska jag på Håkan Hellström. Det känns konstigt att fokusera på en annan konsert. Har inte ens pallat lyssna på den nya singeln. Det är konstigt hur ointresserad jag har blivit av andra band. Haha. Men för mig kommer Håkan Hellström alltid bära en krona, även om han inte längre bär kungakronan kommer han alltid vara nått speciellt.

Dom sa till mig; far inte till Stockholm
du blir aldrig mer den samma,
in my opinion, om du gör det
kom aldrig tillbaka. För ett par bruna
ögon for jag, men Stockholm blir
aldrig min stad.

Setlistan för 1000 hotels tour.

- Break away
- Final day
- 1000 Oceans
- Live every second
- Love is deas
- Sacred
- Scream
- Black
- On the edge
- Ready set go
- Reden
- Wir sterben niemals aus
- Don't jump
- Geh
- Ich bin nicht ich
- Raise your hands together
- Monsoon
- In die nacht
- Rescue me
- Forgotten Children
- By your side

Time's been replaced by a countdown.

Okej. Så detta är första inlägget jag skriver i en blogg som jag har haft ett tag, vi får se var detta leder men nu har jag iaf börjat eller hur?
Man kan kanske se detta som min nedräkningsblogg? Jag vet inte, men det kommer nog att bli mycket TH snack, för jag menar jag kan inte sluta skriva om dem helt enkelt, så läs eller inte, det är upp till er.
Så idag börjar det. jetzt geht's los.
idag börjar 1000 hotels tour i Holland tror jag det är också en månad kvar till skillarna ska hålla hus här i Sverige. Hovet, stockholm, Sverige. Bara jag som faktiskt inte fattat det än?
btw är jag, precis som de flesta nervös som attans över det här med meet n' greets. Men jaja, jag tänker ge allt så får vi se hur långt det går, men jag ska inte ljuga och säga att jag inte går och tänker på hur det skulle bli, hur jag skulle reagera om jag skulle få det där telefonsamtalet om att jag vunnit. Men jag tror att alla som tävlar går och tänker så, men jag vill bara inte tänka så mycket så att det blir vad jag verkligen tror kommer hända, för då kommer jag ju bli besviken sen när jag inte vinner, för jag tror inte att jag gör det, men jag vill. Självklart.

imorgon bär det av till grafittiredaktionen för mig. Ska skriva ködagbok och allt sånt om konserten för dem. Men det ska bli grymt kul att få skriva i GP liksom, dessutom handlar det om TH, så jag ser fram emot det sjukt mycket!
Senare ikväll så hade Kajsapuff och Gustaf tydligen planerat nått, det blir nog mysigt. Vi är ganska bra ändå ES1b, nu har vi blivit det.

Nej, nu har jag faktiskt inte tid att sitta här och uggla längre, nu bär det av mot hårblåsen och frukost

31.

image3

RSS 2.0