This is the bottom line.

This is an S.O.S.
Don't wanna second guess
This is the bottom line it's true
I gave my all for you
Now my hearts in two
And I can't find the other half
It's like I'm walkin on broken glass
Better believe I bled
It's a call I'll never get

Haha. Jag tycker låten är fartig, men seriöst sjukt kort. Haha. Jobbigt att köra om samma sak genom youtube hela tiden, men whatever. Som sagt, får folk tycka om Jimi Blue kan jag gilla Jonas Brothers tills jag börjar tapetsera med väggarna med dom istället. Faktiskt. Jimi Blue är en sån "artist" som jag riktigt avskyr. Inte för hans "musik", även om den är otroligt kass. Utan av just den anledningen att han köpt sig en karriär. Det hade varit en sak om han hade använt sin Pappas framgång, inflytande och pengar för att han faktiskt har talang. Men musiker är han verkligen inte. Är det rätt att folk som inte förtjänar det hamnar i rampljuset och säljer guld, medans de riktiga talangerna oftast inte ens kommer fram över huvud taget. Det är orättvist, men det handlar så himla mycket om image också. Ta bara Jonas Brothers som exempel. Man behöver bara höra en låt, eller det räcker nog med att se en bild på dom för att veta hur de ska vara eller vilket land de kommer ifrån. De är amerikas sweethearts. Killarna som går i kyrkan, tror på den stora kärleken och inte har sex innan de gifter sig. en fucking svärmorsdröm. Inte så svårt för mammor i hela USA att säga ja när deras små flickor kommer hem och vill tapetsera väggarna med tre söta pojkar i mörka lockar som inte ens använder ordet damn i sina låtar. svordom. Ajabaja. Egentligen spelar det ju ingen roll om man nu gör bra musik, och just SOS är en trevlig liten visa, inget mästerverk, men den livar upp lite, texten till trots så är ju takten och melodin fartig som fan. Mysigt såhär på kvällskvisten. Kanske nattkvisten?
Jaja. Det är egentligen bara att inse. Det finns alltid mer talanger som går till spillo än som hittas. Då och då så upptäcks faktiskt de riktiga talangerna som förtjänar att leva på sin musik livet ut. Och det kommer alltid finnas de som hamnar där utan att över huvud taget förtjäna det. Det minsta, men vad ska man göra? Jonas Brothers är nog duktiga killar, no doubt about it, men jag gillar inte hela svärmorsdrömmen, men jag vet att den går hem hos sjukt många så keep it up guys helt enkelt!

Btw. Hur fan blir man bloggkändis. Det hade varit så grymt att tjäna pengar på att skriva vad man tycker. Eller vad sägs? Jag ska fan gå in för detta nu. Inte bara Tokio Hotel och mera bilder + en buzznet ska skapas och användas flitigt. Nu ska jag springa iväg och duscha.

Poppen und Knutschen
Joss :*

Kommentarer
Postat av: Michelle

hoho, om du vill tjäna pengar på bloggen så får du göra reklam för saker typ. sen måste du ha mkt besökare så då får du kommentera andras bloggar och sånt typ. 3h3h3. 8'D

2008-05-23 @ 06:18:16
URL: http://www.ettnioniotre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0